top of page

Wenkbrauwen

 

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten ze kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en groeien de haren niet meer terug? Met permanente make up wordt u gezicht weer compleet. En natuurlijk hoeft u de wenkbrauwen nooit meer te tekenen.

 

Technieken:

De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich enorm ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

 

Ombré/powder/schaduw techniek:

Met deze techniek worden de wenkbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We creëren tevens een high light effect door te werken met verschillende contrasten van licht en donker. Op deze wijze zullen de wenkbrauwen er subtiel, gestileerd, en toch realistisch uit zien.

 

Hairstrokes techniek:

Met deze techniek bootsten we haartjes na. Met een hele fijne pulserende naald in een Permanente make up machine worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of helemaal geen wenkbrauwen hebben.

 

De behandeling:

Wanneer u bij mij komt voor een wenkbrauw behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

 

Na het consult starten we met het tekenen van de wenkbrauwen. Dit doen we door eerst de wenkbrauwen uit te meten aan de hand van esthetische punten in het gelaat. Zodra de punten bepaald zijn gaan we de wenkbrauw tekenen. Wanneer de wenkbrauwen getekend zijn wordt van u gevraagd even de tijd te nemen om de wenkbrauwen goed te bekijken en te beoordelen. Ik begin nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de wenkbrauwen en de kleur. Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Ik zal altijd streven naar het beste en meest esthetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat bij mij altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo natuurlijk en subtiel mogelijk resultaat.

WhatsApp Image 2021-05-14 at 15.59.02.jp
WhatsApp Image 2021-05-14 at 11.26.58.jp
WhatsApp Image 2021-05-14 at 11.26.57 (1
bottom of page