top of page

Lippen

 

Voor een natuurlijke aanvulling:

Bij de lipcontouren kan met permanente make up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen zodat deze een symmetrisch aangezicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Lipliner: Bij oudere dames trekt het huideigen pigment naar binnen. Hierdoor lijken de lippen dunner te worden. Dat is echter niet zo aangezien de liphuid altijd aanwezig blijft. Deze is middels een aansluitende lipliner terug te brengen in de oorspronkelijke kleur waardoor u uw lippen weer ziet als vanouds.

 

Full lips: Bij deze techniek kleuren we de lippen middels 1 kleur zodat het lijkt alsof u permanent een lipstick draagt.

Glossy lips: Deze nieuwe techniek zorgt voor een optische lipvergroting. Door te werken met een basistint en een high light wordt de illusie gewekt dat de lippen aanzienlijk voller zijn dan oorspronkelijk het geval is.

De behandeling:

Wanneer u komt voor een lip behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

 

Na het consult starten we met het voortekenen van de lipliner. Dit doen we om van te voren het resultaat te kunnen vaststellen zodat u de regie in handen heeft aangaande het uiteindelijke resultaat. Wanneer de lipliner getekend is wordt van u dan ook gevraagd even de tijd te nemen om de lipliner goed te bekijken en te beoordelen. Ik begin nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de liplinervorm en de kleur. Echter vervaagt de kleur in de lippen op een afwijkende wijze waardoor u in deze ook moet vertrouwen op onze expertise. De kleur die we gebruiken zal niet geheel de kleur zijn van het uiteindelijke resultaat. Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.

 

We zullen altijd streven naar het beste en meest esthetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo natuurlijk en subtiel mogelijk resultaat.

WhatsApp Image 2021-05-14 at 15.44.37 (1
WhatsApp Image 2021-05-14 at 16.12.01.jp
PMU Lippen.jpeg
bottom of page