top of page

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken

Bij permanente make up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden verbeterd. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen zonder zorgen over uitgelopen make-up. En nooit meer zelf tekenen!

 

Technieken:

Eyeliners worden altijd aangebracht met een permanente make up machine. Een pulserende naald waarmee het pigment in de huid wordt aangebracht. Er zijn diverse soorten eyeliners waarvoor verschillende naaldformaties worden gebruikt.

 

Basis eyeliner:

Voor een naturel resultaat gebruiken we een fijne naald waarmee een subtiele lijn kan worden aangebracht.

 

Wing eyeliner:

Oftewel een brede eyeliner met een wing. Deze eyeliner is geheel afhankelijk van u wensen binnen de mogelijke kaders.

 

De behandeling:

Wanneer u komt voor een eyeliner behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

 

Na het consult starten we met het voortekenen van de eyeliner. Dit doen we om van te voren het resultaat te kunnen vaststellen zodat u de regie in handen heeft aangaande het uiteindelijke resultaat. Wanneer de eyeliners getekend zijn wordt van u dan ook gevraagd even de tijd te nemen om de eyeliner goed te bekijken en te beoordelen. Ik begin nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de eyelinervorm en de kleur.

 

Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. We zullen altijd streven naar het beste en meest esthetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo natuurlijk en subtiel mogelijk resultaat.

WhatsApp Image 2021-05-14 at 15.44.39 (1
WhatsApp Image 2021-05-14 at 15.44.36 (1
WhatsApp Image 2021-05-14 at 11.26.57.jp
bottom of page