top of page

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen met laserbehandelingen

Sinds een aantal jaren is het mogelijk tatoeages te verwijderen met behulp van laserapparatuur, zonder dat er littekens overblijven. Nadat de tatoeage en alle inktresten verdwenen zijn, is het resultaat blijvend. Pigmentvlekken zijn overigens ook uitstekend met deze techniek te behandelen.

 

Tatoeages verlichten

Ook is het mogelijk om een bestaande tatoeage te verlichten voor een zogenaamde "cover up". De tatoeage kan in slechts enkele behandelingen zodanig vervaagd worden dat er daarna weer een nieuwe tatoeage overheen gezet kan worden in iedere gewenste kleur.

 

Het aantal benodigde behandelingen

Het aantal behandelingen is vooraf moeilijk te voorspellen. Het is onder andere afhankelijk van de kleur van het pigment in de inkt, de soort kleurstof die gebruikt is, of de tatoeage door een amateur of een professional is aangebracht (amateur 3 tot 8 behandelingen, professional 5 tot 15 behandelingen) en de tijd dat de tatoeage in de huid zit (hoe ouder de tatoeage is hoe minder behandelingen er nodig zullen zijn).

 

Adviezen en intake gesprek

In praktisch alle gevallen verdwijnt de tatoeage geheel, maar dit kan ik van tevoren nooit voor 100% garanderen! Behandelde huiddelen langdurig blootstellen aan zonlicht wordt afgeraden. Gaat u toch in de zon, gebruik dan een sunblock factor 100.

 

Alle adviezen bespreek ik graag met u in een kort intake gesprek.

Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende afspraak.

bottom of page